Συχνές ερωτήσεις

Το vitabooking διευκολύνει το ταξίδι σας παρέχοντας υπηρεσίες σχεδιασμού και οργάνωσης του ταξιδιού σας, ταξιδιωτικών και άλλων υπηρεσιών, όπως μεταφοράς, κράτησης ξενοδοχείων, εισιτήριων, concierge services, μεταφράσεων και διερμηνείας 

Με την ολοκλήρωση της κράτησης γίνεται δέσμευση του 20% του συνολικού κόστους θεραπείας. Το υπόλοιπο 80% του κόστους του ιατρικού πακέτου θα αποπληρωθεί απευθείας στον Πάροχο Υγείας σύμφωνα με την πολιτική πληρωμής και τους όρους του Παρόχου Υγείας.  


Σε περίπτωση ακύρωσης του ιατρικού πακέτου πριν την καθορισμένη ημερομηνία παροχής, δεν επιστρέφεται η προκαταβολή λόγω των παρασχεθεισών υπηρεσιών ενημέρωσης και ολοκλήρωσης της διαδικασίας κράτησης του ιατρικού πακέτου μέσω της πλατφόρμας. Για το υπόλοιπο 80% του κόστους του ιατρικού πακέτου ισχύει η πολιτική πληρωμής του Παρόχου Υγείας. 

Προκειμένου να μπορεί να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του το VitaBooking κρατάει τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία είναι προσβάσιμα αποκλειστικά και μόνο στο προσωπικό του για να σας προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες.

Κατά την περίοδο σχεδιασμού της θεραπείας, μπορεί να σας ζητηθεί να παρέχετε προηγούμενες εξετάσεις ή διαγνώσεις για να εκτιμηθεί η κατάσταση, να σας προσφερθούν οι κατάλληλες συμβουλές και να οργανωθεί η σωστή θεραπεία. Τα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται σε αυτή τη διαδικασία και μόνο και στη συνέχεια διαγράφονται. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας όμως δεν έχει κανείς άλλος εκτός των (υποψηφίων) θεραπόντων ιατρών τη δυνατότητα να δει αυτά τα στοιχεία.

Έχουμε συμμορφωθεί με τον Γενικό Κανονισμό για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρων, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, το απόρρητο της επεξεργασίας και το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας έναντι των κινδύνων.


​Φυσικά. Απλά δηλώστε το κατά τη διαδικασία κράτησης της θεραπείας.

Η ημερομηνία επιστροφής χρησιμοποιείται για να μπορούμε να καταρτίσουμε καλύτερα το σχέδιο θεραπείας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της μονάδας υγείας. Πριν κάνετε κράτηση θα έχετε ενημερωθεί οριστικά για την ακριβή διάρκεια και διάρθρωση του προγράμματος θεραπείας, ώστε να μπορείτε να παρατείνετε ή να συντομεύσετε το ταξίδι σας ανάλογα.

​Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τουλάχιστον 48 ώρες πριν την προγραμματισμένη σας άφιξη για να μετατρέψουμε το πλάνο με βάση τις ανάγκες σας και τη διαθεσιμότητα του νοσοκομείου.