Σχετικά με εμάς

Συχνά ο προϋπολογισμός για ιατρικές εξετάσεις και θεραπείες αποδεικνύεται δυσβάσταχτος. Σε πολλές περιπτώσεις το κόστος περίθαλψης και φαρμακευτικής αγωγής θα μπορούσε να συγκριθεί με ένα ετήσιο μισθό ή περισσότερο, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μια περίπλοκη ή σοβαρή κατάσταση. Έτσι, ο προγραμματισμός διαγνωστικών εξετάσεων και θεραπείας πάντα επιτάσσει μια λεπτομερή εξέταση των επιλογών μας.

Το VitaBooking είναι μια online πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να βρείτε προγράμματα ιατρικής περίθαλψης υψηλότατου επιπέδου σε κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδος και άλλων χωρών με προνομιακό κόστος.

Η εύρεση απαντήσεων σε ερωτήματα όπως τα παρακάτω μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση:

  • Ποιο ιατρικό ίδρυμα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μου;
  • Πως είναι; Τι να περιμένω;
  • Ποιος θα είναι ο γιατρός που θα αναλάβει τη θεραπεία μου;
  • Τι συνεπάγεται η θεραπεία;
  • Πόσο κοστίζει ολόκληρη η διαδικασία;

Το VitaBooking φροντίζει να έχετε απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις από την άνεση του σπιτιού σας, χρησιμοποιώντας τη συσκευή της επιλογής σας. Όταν βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα, μπορείτε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για να μας ζητήσετε να απαντήσουμε οποιαδήποτε ερώτηση που δεν έχει ήδη απαντηθεί στη σελίδα του προγράμματος.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών για να σας παρέχει απάντηση στην ερώτησή σας, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων πληροφοριών για το νοσοκομείο. Και όταν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας απευθείας στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα. Το VitaBooking θα φροντίσει να κάνετε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε το σχέδιο περίθαλψής σας, ακριβώς όπως σας εξυπηρετεί.