Γιατί εμάς

Κορυφαία στελέχη, κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα

Το VitaBooking συνεργάζεται μόνο με τα καλύτερα νοσοκομεία και μονάδες υγείας και φροντίζει η περίθαλψή σας να γίνεται από εξαίρετους, πιστοποιημένους ιατρούς και άριστα κατηρτισμένους επαγγελματίες της υγείας, έτοιμους να σας προσφέρουν τις πιο χρήσιμες συμβουλές καθώς και πρώτης τάξεως υπηρεσίες.

Ακριβής πληροφόρηση, χωρίς εκπλήξεις

Γνωρίζετε τις ακριβείς λεπτομέρειες του σχεδίου θεραπείας σας. Πριν ακόμα πραγματοποιήσετε κράτηση, έχετε εικόνα του τι να περιμένετε. Όταν πια έχετε κλείσει την επίσκεψή σας, έχετε στα χέρια σας λεπτομερές πρόγραμμα δραστηριοτήτων, προσώπων που θα σας εξυπηρετήσουν και άλλων προαπαιτούμενων ενεργειών.

Πριν κάνετε την κράτησή σας θα έχετε λάβει αναλυτική πληροφόρηση και εξήγηση σχετικά με το κόστος του προγράμματός σας.

Δεν ασχολείστε με διαδικαστικά θέματα

Μπορείτε να επικεντρωθείτε στο σκοπό της επίσκεψής σας και στις διακοπές σας, επωφελούμενοι από τις βοηθητικές υπηρεσίες που προσφέρει το VitaBooking:

  • μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο
  • γενικές μετακινήσεις
  • μετάφραση εγγράφων για νοσηλευτική χρήση
  • διερμηνεία

Προσαρμοσμένο πρόγραμμα

Με το VitaBooking δεν υπάρχουν λίστες αναμονής. Σε συνεργασία με τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό προγραμματίζετε την επίσκεψή σας σε χρονικό διάστημα που να εξυπηρετεί τόσο εσάς όσο και τις ειδικές συνθήκες της περίπτωσης.

Εξοικονόμηση κόστους έως και 90%

Για παράδειγμα, η τεχνητή γονιμοποίηση (IVF) στην Ελλάδα μπορεί να κοστίσει μεταξύ $8-$10k, την ώρα που στις ΗΠΑ ο αντίστοιχος αριθμός μπορεί να εκτοξευτεί πάνω από τις $20k. Το VitaBooking έχει υπογράψει συμφωνίες συνεργασίας με επιλεγμένα νοσηλευτικά ιδρύματα ώστε οι προγραμματισμένες θεραπείες να προσφέρονται σε ξεχωριστές, προνομιακές τιμές ειδικά για τους πελάτες του.

Συνδυασμός ανάκαμψης και διακοπών

Στο VitaBooking έχουμε ήδη σκεφτεί πώς η εξοικονόμηση χρημάτων που κάνετε επιλέγοντας τις υπηρεσίες μας, σας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε σωματική ανάκαμψη με αναψυχή. Για αυτό και έχουμε σχεδιάσει και εξασφαλίσει προσφορές πακέτων διακοπών τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε σε συνδυασμό με το σχέδιο θεραπείας σας, κατευθείαν από την πλατφόρμα μας. 

Momentum

To VitaBooking είναι μέλος της HTG, ενός νέου, δυναμικού ομίλου εταιρειών, η αποστολή του οποίου είναι να μετατρέψει την επίσκεψη στην Ελλάδα σε μια μοναδική εμπειρία που χαρακτηρίζεται από σωματική και διανοητική ευεξία.